KARABÜK / ESKİPAZAR - Şehit Ali Akbaş Anaokulu

Şehit Ali Akbaş Anaokulu

Adres
YENİ MAH. İBRAHİM DENİZER CAD. ŞEHİT ALİ AKBAŞ ANAOKULU BLOK NO 2 ESKİPAZAR / KARABÜK
Vizyon
Başarılarıyla ülke çapında takdir edilen, Karabük İlimizde öncü ve en saygın okul öncesi kurumu olmak.
Misyon
Biz,Şehit Ali Akbaş Anaokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda 3-6 yaş çocuklarına çağdaş seviyede eğitim olanakları sunmak ve okul öncesi eğitim alanında ailelerin katılımını sağlayarak, Atatürk ilkelerini kendine yol edinmiş; duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, geleceğe umutlu bakabilen bireyler yetiştirmek için varız.
BEYAZ BAYRAK (3 kere)
Yaya veya araçla
İlçe Merkezinde
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 38 km uzaklıkta olup il merkezine her saat dolmuş gitmektedir.Okulumuz İlçe Merkezinde bulunmaktadır.